مــــعنویت ســـکولار

به کوشش واحد خواهران

روزگاری امام  فرمودند انقلاب روی دوش دانشجوها حرکت می کند؛ قطعا منظورشان عمده ما دانشجویان صنعتی نبوده است. دانشجویی که به دور از فضای پویای تفکر، مناظره، و مطالبه از مسئولین، سر در لاک و خاموش ، عمر گران مایه دانشجویی را با روزمرگی سپری می کند؛ قطعا نمی تواند مخاطب حرف امام باشد. دانشجویی که حال و لذت معنوی اش مختص مسجد و دعای کمیل باشد، و نه مباحثات و مناظرات علمی پیرامون مسائل مهم فرهنگی، سیاسی، اجتماعی کلان کشور و حتی جامعه کوچک دانشگاهی خود، چگونه استاد، مسئول و عضو متعهد و متخصصی برای آینده کشور می شود؟

این بی تفاوتی و سستی دانشجویان اعم از تشکلی و غیر تشکلی که با وجود عدم رضایت از فضای رکود دانشگاه، فعالیتی انجام نمی دهند، عمق فاجعه جنگ نرم را نشان می دهد. در این میان کمبود بودجه هم بهانه ی خوبی برای تشکل ها شده ولی این برای یک جوان انقلابی اصلا موضوعیت ندارد .

اگر هنوز هم تصوراتمان از انتظار فرج، تصورات انجمن حجتیه است باید تاسف خورد وگرنه این نحوه رکود ، امام زمان را به یاد منتظرانش نمی اندازد !

مگر نشنیده ایم که در آن هنگامی که امام  حسین(ع) در مسلخ بود یک عده روی یک تپه نزدیک قتلگاه دست به دعا برداشته بودند که خدایا حسین (ع) را یاری کن ، داشتند دعا می خواندند تا امامشان یاری شود...

ومبادا اکنون  قصه ی ما و امام منتظرمان روایت دیگری از اهل کوفه باشد...

گلایه فقط از دانشجو نیست ...

خوب است یکی از مطالبات رهبر عزیز انقلاب را که حضور مسئولان در دانشگاه است یادآور شویم ،ایشان می فرمایند :«هیچ چیز جای این گفتگوی رودر رو و چهره به چهره را نمی گیرد من به مسئولین سفارش می کنم که در جلسات دانشجویی شرکت کنند، بیایند بشنوند از دانشجوها؛ و بگویند به دانشجوها.»

آقای دکتر همدانی آیا ما نباید از ریاست دانشگاه خودمان انتظار عملی کردن این صحبت رهبری را در تالار و برای همه دانشجویان داشته باشیم؟

حـرف های رهـبر عزیز انـقلاب بنر مـی شود در آغـاز سـال؛  و بعد هم شـعار در گـوشه و کنار؛

صحیفه ی امام (ره) ، این سند انقلاب، در تشکل ها  خاک می خورد . آری نباید پازل دشمن را تکمیل کرد، ولی این دلیل انتقاد نکردن از وضع موجود نیست . جنبش دانشجویی موضع انتقادی خود را باید حفظ کند.

تشکل ها ی محترم! نیروی محرکه شما در زمان دوم خرداد، شبهات سنگینی بود که آنها مطرح می کردند، ولی حالا که دیگر اسمی از آنها نیست آیـا فکری بـرای این بـی انگیزگی نـکرده اید؟

آیا فکر نمی کنید این عکس العملی بودن حزب الله باعث خلاء فکری در او شده و او انگیزه ای ندارد چـون فکری نـدارد، و بـدتر از آن حتی بـستر مـطرح کردن فـکر که هــمان کرسی های

آزاد اندیشی است تـعطیل شـده؟ حـتما باید هتک حـرمتی صورت گـیرد تا دانشجو به پا خیزد؟

اسلام و انقلاب درپناه خدا؟؟...

نهضت آزاداندیشی هم که مهم تر از نهضت تولید علم نیست!

به حمدالله حزب الله در حال حاضر در خط مقدم  جبهه ی جهاد علمی به سر می برد و به ضرورت آزاد اندیشی برای آینده سازی هم نرسیده است...

به راستی چگونه فردایی ازآن ماست؟

یکی از ویژگی های اسلام انقلابی این است که آرمان گراست و آرمانش در یک فضای جهانی شکل می گیرد ، متاسفانه ما دائما محدود و محدود تر شده ایم یعنی اسلام مان یک اسلام فردی و عبادی شده است. در روزگاری که تعاریف واژه ها و ارزش ها وارونه شده اند نکند آرمانگرایی را رهـا کنیم ،رهبر عزیز انـقلاب مـی فرمایند: «اگـر شما جوان ها نگاه به قله های آرمانی را رها کنید، برآیند غلطی به وجـود خواهد آمد.بـرآیند آرمـان گرایی شـما و چالش مسئولین  با مصلحت ها ،برآیند معتدل و مطلوبی خواهد شد؛ اما اگرشما هم به دنبال مصلحت گرایی رفتید و گرایش مصلحت انـدیشانه یعنی صد در صد با واقعیت ها کنار آمدن-وارد محیط فکری و روحی دانشجو و جوان شد، آن وقت همه چیز به هم می ریزد و بعضی آرمان ها از ریشه قطع و گم خواهد شد. دانشجویان نباید آرمانگرایی را رها کنند.توقع من از شما ازعزیزان  این است که پایه های معرفتی خودتان را در همه زمینه ها عمیق و مستحکم کنید.»

دانشجویان عزیز ،مسئولین دانشگاه و تشکل های دانشجویی!

باور کنید اینجا دانشگاه است!!!

دانشگاه باید کارخانه آدم سازی باشد نه بنگاه توزیع مدرک!

اگر انتظارمان از دانشگاه پرورش چمران هاست،

باید از خومان بپرسیم آیا چمران به صرف مدرک دکتری ، چمران شد؟

دانشجویان جوان ،افسران جنگ نرم!

دوست نداشتم از همان آغاز زبان به گلایه بگشایم

اما چه می توان کرد که تحمل دمای زیر صفر

غیر ممکن می نماید...